chlopiec Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 rzucam Ci ostatniego franka do stóp z rąk go sobie wyrywam z miłością moja ruletko odejdź towarzysz mi całe życie trzymam w ręku banknot przesiąknięty potem możliwości strachu pożądania jutra do stóp Ci się rzucam błyszczy confetti i błyszczą cekiny tańczą żetony leżymy potem zlani w hotelach Baden wspominamy żetony i cekiny jak razem słodko upadliśmy pragnę Ciebie i palę te wszystkie wiersze jak pali się stare weksle nieopodal jest dworzec i jutro też jest i jesteś Ty jesteśmy w hotelu szumi lotnisko nienawidzę świtów bo wtedy przychodzisz na jawie we śnie a czasem między jednym a drugim bezpiecznie ląduje samolot lokomotywa lekko szarpie wagony wręczasz mi kolejny banknot który i tak przegram moja najsroższa najdroższy mój nie trzymaj tych banknotów tak jakbyśmy stali na dworcu jesteśmy w hotelu szumi lotnisko moja najdroższa najsroższy mój nigdy tego nie przeczytasz nigdy stąd nie wyjedziemy
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 @chlopiec Można by trochę skondensować, byłoby jeszcze ciekawiej .
WiJa Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 chyba już Ci ktoś to mówił, pomyliłeś działy, chyba że nie lubisz się prosić, zresztą kto lubi, oprócz podlizywaczy :)
jan_komułzykant Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 @chlopiec wbrew pozorom jest pięknie - jedna z niewielu rzeczy przy których "procedury" wyglądają naprawdę żałośnie Dobre
chlopiec Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @WiJa Tak, wrzuciłem coś kiedyś na dział dla wprawnych.
WiJa Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @chlopiec no i nie powiesz mi, że nie stałeś się wyższy, lepszy, ważniejszy (przynajmniej na sercu i duszy, jeśli nie całym ciałem) :)
chlopiec Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @WiJa that's not the point. zuchwale chciałem zostać krytycznie oceniony.
WiJa Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 @chlopiec żartuję, ale czyż nie lepiej żartować niż ściemniać
chlopiec Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 @Marlett czy skondensowaną wersję tworzyć lepiej edytując twór czy postując wersję w komentarzu, sądzisz.?
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2016 @chlopiec Zawsze można wkleić dwie wersje, w tej samej edycji. Nie czepiam się specjalnie wiersza, ale jak dla mnie trochę przegadany :) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi