jan_komułzykant Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 akty tam Ewo łoi zima ty pokryta sępami madame i niema da mi mapę satyr kopytami ziołowe maty tka.
Marlett Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 @jan_komułzykant finezyjnie utkany palindrom.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 palindrom z ambicjami wiersza :) pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 @Marlett @ Jacek_Suchowicz to łoi od początku mi psuło resztę ;p no cóż, bingo :) Dzięki.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 @jan_komułzykant Witaj - z przodu z tyłu z góry i zboku zawsze tak samo - i mimo że ciężko się czyta taki utwór - ma sens . pozd.
jan_komułzykant Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no no, tylko nie zboku ;)) Nie gniewaj się Waldemarze, nie mogłem się powstrzymać, ale masz rację na tym punkcie mam świra, niezależnie czy z przodu, czy z tyłu. Dzięki, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi