jan_komułzykant Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 [center]Polska to taki dziwny kraj w skali światowej wręcz fenomen kurwa i złodziej ma tu raj i partyjoci nomen omen jedyne orły do rządzenia taki jak z lotu we łby wleje to brną w pomyjach pokolenia tu tylko bielik Orwell nie jest[center]
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 wiersz trafia do mnie, ale przyznam,że już dawno przekonałam się, że w Polsce nic nie jest ani jednoznaczne ani proste, osobiście zaczęłam jeszcze bardziej zgłębiać historię we wszystkich jej aspektach, ale pytań wciąż wiele :) pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik historię mamy piękną i okrutną, niestety. Dzięki za slowo. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 @jan_komułzykant na szczęście bielik pozostaje wolny a gra słowna do bielika podobna
jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 @Marlettjeszcze się tam żagiel bieli chłopców którzy odpłynęli problem w tym, że to nieprawda :) Dzięki Marlett
Marlett Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 @jan_komułzykant prawda czy nieprawda bielik jest wolnym ptakiem. To nie kura czy kaczka...
Rekomendowane odpowiedzi