Marlett Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 odkąd masz chęci na niegrzeczność zaczynasz cierpieć na niezależność kiedy coś ci w głowie gra zakładasz swoje niby ja i mówisz mówisz szczerze gdy pędzisz na rowerze echem się pukasz w głowę wkładasz dwa buty na jedna nogę nim przygotujesz się do odlotu tajemnicę powierzasz kotu masz swoje neurotyczne światy precyzyjnie poukładane z waty
jan_komułzykant Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 jakby do mnie: :) zaczynam, zakładam, wkładam, przygotowuję, mam, jedynie nie pędzę ale spróbuję, póki co - kupuję.
Marlett Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 @jan_komułzykant Jeśli w całości to sprzedane :) Dzięki za słówko.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @Marlett Witam serdecznie - zaskoczyłaś mnie - czytam i sam nie wiem co jest grane . Amputacja ani przeciw tarcie mi nie pasują do całości - chyba mam mniej inteligentny dzień - wybacz.. pozd.
Marlett Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Witaj Talarku :) Może zbyt mocno zakręcony tytuł :) Ablacja to raczej niszczenie, wypłukiwanie, erozja, a nawet chłodzenie :) Dziękuję za przeczytanie :) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi