henryk_bukowski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 tego dnia dzień przed wieczerzą siedziałem w knajpie ze złodziejami obstawiali zakłady czy Judasz Go wyda nad ranem przyszli cesarscy i mnie odzianego w skórę złoczyńcy przybili razem z bukmacherem na Jego flance w dzień niezasłużonej nagrody wyszeptałem do Wydanego wspomnij na moje wiersze i tego dnia kruki nie tknęły chleba
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Heniu coś tu nie gra: nad ranem przyszli zbrojni i ubranego w skórę złoczyńcy przybili mnie obok z bukmacherem Przeanalizuj to. Nie wiem czy zapis, bo gdyby to "przewersyfikować... albo coś nie tak jest ze składnią. Pomysł do mnie dociera :)
henryk_bukowski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 ..no pomyślę..spoko..:)
Marlett Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 @henryk_bukowski i mnie odzianego w skórę złoczyńcy przybili razem z bukmacherem PozdrawiaM.
henryk_bukowski Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 @Marlett ..dziękuję..bo już mnie głowa bolała..:)
jan_komułzykant Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 mogę się mylić ale mnie się wydaje, że wszystko jest w porządku - przybicie "razem" jest dość wymowne i podobnie, jak u Pani I.Zborowskiej, nawiązujące do Stirlitza. Pan jednak był pierwszy - gratuluję :) Prawidłowo powinno jednak być:nad ranem przyszli cesarscy i mnie odzianego w skórę złoczyńcę przybili razem z bukmacherem
henryk_bukowski Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2016 @jan_komułzykant ..miło z Pańskiej strony..:)..tu rzadko kto komuś czegoś gratuluje..:)Pozdrawiam
Satanas_ Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Heniek ty już więcej nie pij bo wtrawiło twoje wiadomości na amen. Henio tam w Grajewie tak jak w Kielcach dalej jest? Cogito ero sums
Rekomendowane odpowiedzi