Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dawno temu Narodził się Pan Umarł i Wstał idziesz za Nim codziennie człowieku dostrzegasz tę Delikatność wyczuwasz tę Moc jakże jest blisko twego czystego ducha jakże jest daleko gdy nie zachwyca cię cudownego Opłatka bielJanusz Józef Adamczyk
Marlett Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 @Janusz_Józef_AdamczykZawsze, kiedy rozpoznajesz w pokorze, jak bardzo znikome są twoje możliwości i jak wielka jest twoja słabość, jest Boże Narodzeni
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 @Marlett Witaj Marlett bardzo Ci dziękuję za te piękne słowa. Mam nadzieję, że nie przesłałaś mi tego Tekstu z myślą, o przywołaniu mnie do prządku? Pozdrawiam serdecznie i Świątecznie. Janusz
Marlett Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 @Janusz_Józef_Adamczyk To cytat matki Teresy :) A Ty jesteś w najlepszym porządku :) Również Świątecznie pozdrawiaM.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 @Marlett W najlepszym porządku na pewno nie jestem, ale bardzo się staram po raz drugi w pełni się narodzić; mam nadzieję, że robię postępy, albowiem udaje mi się dostrzegać ZNAKI, których wcześniej nie dostrzegałem, bądź dostrzegałem, ale nie do końca je rozumiałem. Dziękuję Ci za poświęcany mi czas. Błogosławionych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku - z serca życzę.
Rekomendowane odpowiedzi