Apolonia_Zięba Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 stoję tu przed tobą a w krzyżu mnie łupie zanim mnie rozbierzesz przynieś mały bukiet świeżych tulipanów kaktusa w doniczce cokolwiek zrób przyjemność . . . . . przydrożnej kapliczce 1
Iru_De Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Te kropki prowokują choć są niepotrzebne, prowokują do wpisania swojej wersji: wisisz nade mną a mnie w krzyżu łupie zanim mnie rozbierzesz zabierz mały bukiet świeżych tulipanów zdejmę płótno z bioder zrób mi przyjemność nie bądź z gipsu 1
Marlett Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 @Apolonia_Zięba Zgrabnie ,wieloznacznie z przymrużeniem oka :) PozdrawiaM.
bronmus45 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 @Apolonia_Zięba ... W krzyżu mnie łupie gdy przed Tobą stoję. Może to i głupie lecz nieco się boję. Czy poradzę sobie z Twoją zachłannością; czy też nic nie zrobię z nabrzmiałą miłością. Odejdę od Ciebie szukając kapliczki pomodlić się o spokój lub pomoc od... świeczki
Apolonia_Zięba Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 @Iru_De Kropek powinno być jeszcze więcej... Cały wic polega na tym, żeby czytelnika zaskoczyć puentą :) Dziękuję, pozdrawiam... :)
Apolonia_Zięba Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 @Marlett Dziękuję, Marlett :) Z założenia, takie powinno być erekcjato :) Pozdrawiam... P
Apolonia_Zięba Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 @Bronisław_Muszyński Pięknie się popisałeś :) Zamiast komentarza -erekcjato, które jest lepsze od mojego :) Pozdrawiam... P
Apolonia_Zięba Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 @stanisław_prawecki czasem taka modlitwa pomaga, a niekiedy nici z tego:) Pozdrawiam... :)
Apolonia_Zięba Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 @stanisław_prawecki Moje erekcjato jest pobożne, więc zostaje po mojemu :) Dzięki za sugestię, ale nie skorzystam :)
Rekomendowane odpowiedzi