Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Czekałem na tego gościa co to podobno saniami rozwozi dzieciom prezenty rozwozi, ale czasami dzisiaj to już wiem, dlaczego nie dotarł do mego dziecka winna jest temu niestety ta aura, aura zdradziecka co to nam w grudniu miast śniegu bez przerwy funduje deszcze więc czekam, czekam z nadzieją może doczekam się jeszcze że wiosną lub może w lecie śnieg nasze drogi zasnuje Święty Mikołaj dojedzie i dziecku coś podaruje.
Marlett Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 @Henryk_Jakowiec dzisiaj byłam w markecie Mikołaj rozdawał gadżety nie było prezentów dla dzieci ten facet ich nie lubi - niestety
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 [center]a niech by i na hulajnodze oby trzymał wodze bo i straż czeka na dary i fotoradary[/center]
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 @Marlett Mnie tam nie było i nie żałuję pewnie gadżety były do bani lecz gdy Mikołaj dawał w markecie dla mnie też dała coś jego pani.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 @jan_komułzykant Hulajnogę mu zabrali na poczet mandatu pewnie więc Mikołaj się rozpłakał a że płakał i to rzewnie pewien żółw się ulitował i rzekł pakuj na skorupę wór prezentów a na niego także swoją świętą dupę takie były słowa żółwianie wińcie mnie za to i ruszyli w drogę żeby dotrzeć zanim minie lato.
Rekomendowane odpowiedzi