Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nasze Święta muzułmanom się nie podobają choinki i życzenia ich obrażają niektórzy dygnitarze już się ugięli żadnych Krzyży ani obrazów Świętych więdnące dusze w pustej przestrzeni zimne uśmiechy z lodowatej głębi pod maskami wypaczone żądze to już nawet nie atrapy tylko - kościotrupyJanusz Józef Adamczyk
Marlett Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 @Janusz_Józef_Adamczyk Jeśli tolerancja - to wzajemna.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 @Marlett Witaj Marlett! Ale tym europejskim ciotom z jakiegoś powodu bardzo trzęsą się gacie! Pozdrawiam ciepło.
Marlett Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wystarczy bezwarunkowo.
Marlett Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To istny paradoks .
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jeśli chodzi o religię to każdego osobista sprawa a nie publiczna więc wszystkie krzyże i pomniki są nie na miejscu bo tak naprawdę już od samego początku w Polsce jest narzucana religia chrześcijańska poprzez rodziców szkoły i właśnie przyzwolenie państwa na takie pomniki i symbole. Ja nie spotkałem się osobiście z inną symboliką publiczną niż chrześcijańska w Polsce nie licząc świątyń tego nie licze
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 @Marlett Witaj Marlett Wszyscy wiedzą, że ich tolerancja wobec nas niewiernych, czyli psów, wygląda tak: 1. albo - Przejście na islam. 2. albo - Płacenie daniny. 3. albo - śmierć. Pozdrawiam ciepło.
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 @Mateusz_Wojciechowski Panie Mateuszu, problem jest dużo poważniejszy, oni (muzułmanie), gdziekolwiek się znajdują, mają tylko jedną, wszędzie taką samą, ofertę dla niewiernych, czyli psów: 1. albo - Przejście na islam. 2. albo - Płacenie daniny. 3. albo - Śmierć. Pozdrawiam.
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 A średniowiecze pamiętamy
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 @Mateusz_Wojciechowski Panie Mateuszu oni (muzułmanie) naprawdę nie żartują, ich oferta, a zarazem katecheza dla niewiernych, czyli psów jest krótka, zawiera tylko trzy punkty: 1. albo - Przechodzisz na islam. 2 albo - Płacisz daninę. 3. albo - Śmierć (ścięcie głowy). Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak , ja też jestem na bieżąco z info. Dla mnie muzułmanie - islamiści to barbarzyńcy. Dlatego cywilizowane narody powinny bronić swojej tożsamości zamiast godzić się na budowę meczetów. Mam jedno pytanie ; kto ma interes w tym, co dzieje się obecnie w Europie ?
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nie wszyscy muzumanie tacy są fanatyzm przejawia się wszędzie w każdym jednym wyznaniu nie oceniajmy całej grupy społecznej po kilkudziesięciu przypadkach. A ci Syryjczycy którzy są w obozach dla uchodźców uciekali przed tym co się tam działo. I podejrzewam że nie mają żadnych brudnych interesów
jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 [img]http://img.myepicwall.com/2015/11/9315434a752388b1384d904595bc5166.jpg[/img] "i to by było na tyle" ;)
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tak się składa że w Dubaju przyjezdnych którzy przyjechali do pracy traktuje się jak podludzi. Przerażająco budujący się strach Dotyka już wszystkich nas Jak ciemna chmura jak popiół wulkaniczny maluje się na naszych ustach Wstrzykując w krew nienawiści czas Zatruwając nasze serca jadem Propaganda nienawiści zwycięża z euforycznym ludzkim darem I głosów sprzeciwu i miłości nikt nie usłucha Bo ogień języków naszych bucha Wstrzymując racjonalne myślenie Skazujemy się na zła utrapienie Na księżyc we krwi skąpanym Z grobem z kwiatem uschniętym moczem oblanym Bo nasza obojętność bo nasza nienawiść Bo to tylko nasza zawiść Która bierze się ze strachu
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bardzo ciekawe, więc niech idą na zasiłek, jak w Niemczech (tam nikt nie słyszał o takim traktowaniu).
Janusz_Józef_Adamczyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 @jan_komułzykant Panie Janku, oficjalny argument bratnich krajów muzułmańskich brzmi: "Nie przyjmujemy Syryjczyków, bo oni są niezrównoważeni psychicznie", czyżby więc mieli za mało szpitali psychiatrycznych? U nas, w Europie, przecież już wszystko wolno, to raczej normalnych uważa się za nienormalnych, a więc "uchodźcy" idą wprost do raju. Pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 @Janusz_Józef_Adamczyk wolno, bo już "wszystko" mamy (nie my, tylko UE - u nas dopiero psy z łańcuchów się spuszcza - taki przynajmniej rozpowszechnia się pogląd w "cywilizowanym świecie":). I z tego "wszystkiego" największym cywilizacyjnym osiągnięciem jest "poprawność polityczna", szyta na miarę polityków w zależności od celu. Pod tę poprawność można upchnąć każdą najbardziej wydumaną bzdurę, z krzywizną banana na czele. Ale to też nie jest prawda, tylko rodzaj platformy do osiągnięcia zamierzonego efektu. Normalność i zdrowy rozsądek jednak istnieje, podejrzewam, że nawet najbardziej racjonalny u tych, którzy tworzą ten matrix, a że nie jest w modzie - o to właśnie chodzi. Ogranicza świadomość. Również pozdrawiam.
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 A czy zamykanie się na inne kultury nie ogranicza świadomości. Muzułmanizm i chrześcijanizm to tylko religie nic więcej. I nie można określać wszystkich jedną miarą bo nie wszyscy muzułmanie tacy są
jan_komułzykant Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że nie masz pojęcia, o czym mówisz.
Mateusz_Wojciechowski Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2015 Myślę że nacjonalistyczno-faszystowskie poglądy to samo zło a to już o takie ociera się brak szacunku dla ludzi z innych wyznań prowadzi do różnorakich konfliktów które gdy już się zaczną później trudno je zakończyć a jeszcze gorzej zapomnieć nie bronie ekstremistów ale nie wszyscy muzułmanie to ekstremiści. A sami chrześcijanie też dopuszczali się do wielu mordów które nazywali procesami czarownic czy o my o tym zapominamy czy porostu nie chcemy pamiętać sam już nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi