Iru_De Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 słowa się wylegują na słońcu 10 tylko brać i składać w wersy 8 kuszą nas obietnicami doznań 10 mącą, wywołują sprzeczki 8 sensów w rozłożeniu na sylaby 10 biologię rymów, przerzutni 8 czekają z nadzieją na użycie 10 w tekście o historii ludzi 8 albo ptaków, a nawet o błocie 10 bo wyrazy smutku przeczą 8 egzaltacji sięgającej niebios 10 w ofercie dużo partykuł 8 bez potrzeby do wzięcia zaimki 10 nadmiar kropek i przecinków 8 ale wykrzykniki się trzymają 10 najzdrowiej gotowe krzyknąć 8 rozkazać i rozstrzelać przenośnie 10 są też słowa zgubione 8 nie znają kierunku swej podróży 10 lęk nietrafnego użycia 8 inne słowa mają moc tajemną 10 mogą nam zatrzymać rozwój 8 wydarzeń albo w tekście podpalić 10 góry i mogą ostudzić 8 wrzątek który należy od ciebie 10 z plastrem czerwonej cytryny 8
Apolonia_Zięba Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 @Iru_De Kupuję, nie pytając o cenę :)
Iru_De Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 @Apolonia_Zięba wszystko w promocji :)
Marlett Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 @Iru_De Jak zauważasz jestem wielbicielką strof :)
Marlett Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2015 @Iru_De tzn. podziału na strofy :)
PraKtyczna Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2016 @Iru_De czerwonej cytryny? skąd tak? Bardzo podoba mi się forma :) Cena to sylaby? Nie do końca mi się zgadza, ale może zle licze.
Rekomendowane odpowiedzi