Iru_De Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Mój cień leży przed tobą w kolorze podłogi, potem się załamuje i pionowo kładzie swoją plamą na ścianie pokoju. Nie podchodź bliżej. W tym świetle we mnie stoisz i wpisując ciemny walor rysunku w złamanej płaszczyznie, jesteś tak zgięty jak kartka w połowie. Narysuj dla mnie szklankę otworzę butelkę. Naleję ci zapachu wina obaj trwajmy w cieniu Uściśnij mnie. Zostanę na twoim rysunku.
Piotr_Sadłowski Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 @Iru_De Nie żeby coś, jestem tolerancyjny, ale czy ,,obaj trwajmy w cieniu" oznacza jakąś homoseksualną fantazje?
Iru_De Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz jest o cieniu
Iru_De Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, aby było co wytykać! :D
Piotr_Sadłowski Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 @Iru_De W takim razie trwać z cieniem w cieniu?
Iru_De Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są cienie na ciele, są cienie rzucone od ciała i są cienie w rysunku....
Iru_De Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 @gabrysia_cabaj proponuję otworzyć się na inne cienie - w cieniu sprawy, w cieniu ojca, w cieniu nieświadomości i można by tak długo!
Marlett Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 @Iru_De Nie bardzo mogę rozsupłać pierwszy wers;Mój cień leży przed tobą w kolorze podłogi W kolorze podłogi , więc jest niewidoczny , nie ma kontrastu między cieniem, a kolorem podłogi :)
Iru_De Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli uniesiesz palec nad niebieską kartką i rzuca on cień na kartkę, to ten cień będzie, zaistnieje, ale nie będzie żółty, tylko w kolorze kartki na którą pada! :) - tak mi się wydaje: cień palca będzie w kolorze kartki
Rekomendowane odpowiedzi