Apolonia_Zięba Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 nieustannie pytam ciebie o sens wszystkiego co wokół przemija a ty milczysz jak chore drzewo tęsknię gdzieś daleko czekam na jakiś znak bym mogła przytulić świt radośnie biec w kolejny dzień 1
Marlett Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 @Apolonia_Zięba Polu Duże cele były zadaniem młodości :) Teraz małe sensy i bezsensy pochowały się po kątach i bawią się w chowanego. Ile radości gdy mały sens zostanie spod stołu wyciągnięty za ucho ? :)) Miłego dnia :)
Apolonia_Zięba Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 @Marlett Myślę, że w każdym bezsensie jest szczypta sensu :) Cieszmy się małymi, dopóki jest nam dane... Dziękuję za mądry komentarz. Serdeczności dla Ciebie :) A tak na marginesie - skąd wzięłaś Polę?
Marlett Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2015 @Apolonia_Zięba Zdaje się że to zdrobnienie od Apolonii, Mogę się mylić.:) Serdecznie pozdrawiaM.
Apolonia_Zięba Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 @Marlett Nie mylisz się :) Tak do mnie mówią - Pola :) To zdrobnienie od Apolonii. Miłego popołudnia :)
Iru_De Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 nieustannie pytam ciebie o sens... tutaj bym odwrócił: nieustannie o sens pytam ciebie - aby pozbyć się sylaby na końcu, ale co dalej? bo drugi wers z taką zmianą szyku się nie klei???? wszystkiego co wokół przemija a ty milczysz jak chore drzewo tęsknię gdzieś daleko...... może: z daleka czekam na jakiś znak..... zawsze lepiej: mały, cichy, dobry,drobny ale zawsze lepiej zamiast jakiś, taki! bym mogła przytulić świt radośnie..... do sprawdzenia : mogłabym? biec w kolejny dzień
Rekomendowane odpowiedzi