Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 gdzie cię szukać w którą stronę iść byś we mnie obudziła poetycką myśl myśl ubarwioną tęczową barwą podobnie jak parkowy jesienią liść czułą i delikatną jak babie lato płatki róż i matczyna dłoń ja się jej nie boje pójdę za nią nawet w noc przez zasieki które tworzy pajęcza sieć
Marlett Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 @Waldemar_Talar_Talar Talarku Wena to stan umysłu, to rodzaj iskrzenia na synapsach . Jak ją wywołać ? Chyba nikt nie wie. :) PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 lekkie przystÄpne / takie jakie czytaĹem kiedyĹ/ pozdrawiam t
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 @Marlett Witam serdecznie - trudne pytanie zadałem - wiem . Ale warto szukać ... Dzięki za czytanie i kom. Spokojnego i miłego wieczoru zyczę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 @Tomasz_Biela Witam serdecznie Tomaszu - zapytam wprost gdzieĹ bywaĹ i czemu tak dĹugo byĹeĹ nieobecny - bez urazy rzecz jasna . Fajnie Ĺźe znowu jesteĹ . DziÄki za bycie . Udanego wieczoru Ĺźycze
Rekomendowane odpowiedzi