Ilkam_50 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Moja miłość codzienna jest, Niewyrafinowana. Nie ma zapachu malin, Ni smaku szampana. Moja miłość codzienna jest. Zwykłej miłości smak wolę; Kawy wspólnie pijanej Przy kuchennym stole. /14 luty 2015./
Marlett Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 @Ilkam_50 Jakoś tak płasko o miłości jak płaski jest blat kuchennego stołu.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 @Ilkam_50 Witaj Ilkam 50 - Tak zwana poranna czy o innej porze miłość przy kawie przy jednym stole jest moim zdaniem najpiękniejsza . Oczywiście tylko wówczas gdy jest z obu stron szczera . Spodobał mi się ten skromny w słowa wiersz ... Miłej nocy życzę
Ilkam_50 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 @Marlett Ty widzisz blat, ja "ciepłe oczy nad stołem".
Ilkam_50 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli wiersz napisałaś dla siebie to wszystko jest w najlepszym porządku. A jeśli będzie wałkować kluski na stole to co zobaczysz ? tak - ciepłe ręce . Miłość oparta na jednym punkcie jest niestabilna i nie wróży długiej przyszłości wręcz katastrofa. gratuluję .
Ilkam_50 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 @Marlett Napisałam tylko, że każdy ma prawo do własnej interpretacji. A jak będziemy wałkować RAZEM kluski na stole, to też może tworzyć intymność i tak, ciepłe ręce, będą kolejnym punktem budowania związku. PZDR.
Rekomendowane odpowiedzi