Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 http://www.youtube.com/watch?v=h0aPd4qsx68 halo, halo tu ziemia kosmos kosmos wzywam Cię gdzie się znów włóczysz? niebieski pokrzepicielu warować miałeś przy mnie to gdzieś tam w obłokach zamiast tu bujasz zachowujesz się jak struś z głową w chmurach wypinasz swą wzniosłość ja spinam gdy szybuję ponad strachem a ty z góry masz problem sfrunąć ? więc ( dawaj tu sam ) leć przez czeluście wszechświata hałasem skrzydeł anielskich miłością serca wielkiego ogarnij mnie panie upomnij proszę sługę swego bo potrzebny od rana ( rano ? po nocy ? )
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 ... wklejam i ja starocia z 2 sierpnia 2013 i niech się tam dzieje heheh, że bo niby nic Tu siem nie dzieje ;)
gabrysia_cabaj Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 kiepski ten żywot - nocnik jego mać za Anioła stróża:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 heheh a...aa to mua myślałem, że to warsztat i doradzisz, że jednak może ten no tekst "( dawaj tu sam )" = tekst w nawiasie jest nie potrzebny i do wywalenia cy cóś, bo jak uważał Czechow " Pisanie polega nie na umiejętności pisania, lecz na umiejętności wykreślania tego, co jest źle napisane ". A tu nie - żadnych sugestii. Aaaalee może to i dobrze ;)
gabrysia_cabaj Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 @Zdzisław_Chciwiec kompletny tekst, gdzie ja więc mogłabym się do niego wcinać, jeno tak se pomyślałam o żywocie człeka po-nocnego:))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 @gabrysia_cabaj nie no wiem .... w zamyśle teza miała być taka, że powinien być z rana pomocnik = janioł, a tu siem budzem, a jest nocnik i sięgam po nocnik zamiast pomocnika.Cy budzę siem z ręką w nocniku a pomocnika ni hu hu heheh- cy cóś, aaalee ten " człowiek po - nocny" to w życiu w scenariuszu do głowy by mię nie wpadł, aaalee widać i tak można ... dzięki i ... pozdro
wanesa_ciska Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Może nie dość jasno i stanowczo to wołanie o pomoc janielską wystosowałeś ...Zresztą jakoś duch z dość przyziemną czynnością porównany ,,,więc w tym jest rzeczy sedno być może......
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Van ;))))))) deczko przesadzasz heheh i to całkiem bez uśmiechu ??? ;))
Rekomendowane odpowiedzi