Jolanta_S. Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 za głośno za cicho tak mówić teraz dobrze mnie słychać (rozsądnie omijam pewne znaki) z ust melodia dojrzała szczera jak psi ogon - zamilcz i nic już nie mów schowaj siebie w milczenie jak więc wchodzę w skorupę ślimaka posłuszna dźwiękom rozkazu mój dom daleki od bliskich w nieposłusznie głośnych decybelach mokro pod powiekami krwawe żniwa na krawędzi most zwodzony (nie palę) pary na czarnej dziurze - my echo oddechu powietrzem powyżej dopuszczalnej częstotliwości
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Jolanta_S. Może i rozsądniej wejść w skorupę zamiast wytaczać działa artyleryjskie :) tym bardziej że ;mój dom daleki od bliskich PozdrawiaM.
Jolanta_S. Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Marlett dziękuję Marlett.mój dom daleki od bliskich właśnie te słowa - ale co one znaczą? pozdrawiam :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jak występuje most, to jest cacy. Ale i tak jest cacy. CCC
Jolanta_S. Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 @stanisław_prawecki Stanisławie, dziękuję :) Pozdrawiam :)
Jolanta_S. Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 @Stefan_Rewiński No tak Stasiu, są mosty i autostrady i ciągle daleko od siebie... Dziękuję, słodkości... :)*
Jolanta_S. Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @stanisław_prawecki Stanisławie mącisz...
Jolanta_S. Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @Stefan_Rewiński Zasługuję tylko na kata ;) Stefanie, wybacz moją niepoprawność...
Rekomendowane odpowiedzi