Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Miałem kopę słodkich gruszek lecz by mnie nie bolał brzuszek jeden mendel wzięła Frania to jest pierwsza część zadania. Weź długopis lub ołówek oblicz, jeśli sześć połówek zjem to ile mi zostanie do zjedzenia na śniadanie jeśli jeszcze w międzyczasie tuzin gruszek rozdam w klasie odlicz także cztery zgniłe co do kosza wyrzuciłem. Resztę, dbając o swe zdrowie podzieliłem po połowie, z niej odjąłem jedną gruszkę i schowałem pod poduszkę sześć oddałem dla kolegi, który ma na nosie piegi z pozostałych jedną trzecią zabrał mój kolega Miecio dwie oddałem koleżance z trzeciej B tej rudej Dance a to, co mi pozostanie skonsumuję na śniadanieIle gruszek muszę zjeść na śniadanie?
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 @Henryk_Jakowiec na śniadanie zjesz tyle gruszek ile na nich owocowych muszek
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu wchodzę w zawiłości bo gdy chodzi o ilości to wiadomo, że tych muszek dużo więcej jest niż gruszek
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 leć czym prędzej do sąsiada niech ci gruszek podokłada może inny kosz przyniesie zjesz też gruszek po obiedzie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak się jakoś dziwnie składa, że miast lecieć do sąsiada wolę iść do koleżanki ona mi dwie paryżanki poda niczym w restauracji jak na tacy po kolacji - tu zaznaczę, że te gruszki są jej chowu, jej cycuszki a ja jestem łakomczuszek, który piersi w kształcie gruszek pieścić, czyli konsumować woli bardziej niż rachować.
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 no i wyszło szydło z worka miast do gruszek bliżej jest ci do amorka :))))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiedy mogę decydować biorąc wybór wirtualny stwarzam sobie taki klimat, który jest niepowtarzalny no bo pokaż mi sąsiadkę, która ot tak z własnej woli da mi siebie jak na tacy i na wszystko mi pozwoli. Serdecznie pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To w niewieściej jest naturze dla przykładu weźmy róże kolor, zapach oraz kształty nieprzystępne stąd i gwałty. Bo gdy ujrzysz ją z oddali jakoś mocniej serce wali lecz gdy dążysz do zbliżenia róża w skałę się przemienia. Jest oziębła i wyniosła i traktuje cię jak osła a nie tak jak ogrodnika co ją pieści i dotyka nawet kolce go nie ranią kiedy zwie ją swoją Panią lecz gdy bywa odrzucany to hołubi tulipany. Pozdrawiam HJ
Rekomendowane odpowiedzi