agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 moje w nim lęgną się kobiety chciałbyś je mieć oćwiczać powrozem rąk później zagłodzić kamieniami...doklejasz mi do ust płozy smutku zwożą srebrną misę świtu nie ustoję na podziurawionych miejscach mam swoje łóżko
bazyl_prost Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak pewnie , mięciutkie łóżko lepsze od żelaznego rusztu, krzem i glin rządzą!
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 @bazyl_prost gdzie ?
bazyl_prost Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak na Ziemii
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 @bazyl_prost nie moja,
bazyl_prost Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak jak wolisz tytłać się w żelazie to nikt ci nie zabrania
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 @bazyl_prost ...zapewne chciałeś pan napisać " w gównie ", ale odwagi nie starczyło, no cóż, uważaj pan, bo się jeszcze co przylepi a to nie krzepi, znowu pan do mnie włazi nie wiedziec po co !
bazyl_prost Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 @stanisław_prawecki nie panie Prawecki nie trafił pan
bazyl_prost Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 @agnieszka_kiedyś_wawrzyniak rozróżniam gówno od żelaza
agnieszka_kiedyś_wawrzyniak Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2015 @stanisław_prawecki Staś, tu idzie , moje na wierzchu dobre i tak mi trochę rasizmem zalatuje, ale co mi tam, serdeczności dla Pana, agn.
Rekomendowane odpowiedzi