Artur_Bielawa Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 która godzina miłość czasu nie liczy odrobina dziegciu jest w każdej słodyczy miłość jak drogowskaz czasem znaki zapytania od zarania dziejów i początków powstania ,,między ustami a brzegiem pucharu" na sylaby dzielona miłość z Antygony i filmów Delona biegnie granicą palcem wzdłuż mapy miłość bezgraniczna z cukrowej waty
Marlett Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 ''Między ustami a brzegiem pucharu'' Autor: Maria Rodziewiczówna :)
Artur_Bielawa Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 @Marlett trzeba korzystać z zasobów kultury:) fakt w cudzysłów. pzdr
Marlett Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 @Artur_Bielawa Nie mam nic przeciw cytatom jednak trzeba zaznaczyć , że korzystamy z cudzych zasobów :)
Klara G Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 ja to potraktowałam jak kilka słów nabazgranych na kartce walentynkowo,jak przynajmniej bez niepotrzebnych wzniosłych słów z jajami;)
Rekomendowane odpowiedzi