WiJa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Już mnie nie cieszy, co cieszyło. Czy ja wiem, czy to taka nieunikniona kolej rzeczy. Wiem tylko, że zaufanie trzeba mieć przejściowe. I sobie też nie ma co wierzyć.
Marlett Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Już mnie nie cieszy, co cieszyło. Nie wiem, czy to taka nieunikniona kolej rzeczy. Wiem tylko, że zaufanie trzeba mieć przejściowe. I sobie też nie ma co wierzyć. :)
WiJa Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 nie bez kozery i nie bez znaczenia ja coś widzę tak, a nie inaczej, ale niech każdy sobie widzi i myśli jak/co chce
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 nie wszystkim tomik pisany - nie ma czego żałować...
WiJa Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poproś, niekoniecznie ładnie, to Ci mogę swój tomik ofiarować. tak więc nie wszystko, a nawet mało co, co Ty sądzisz jest prawdą
Rekomendowane odpowiedzi