Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 19 094
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witaj - cieszy mnie że słowo klamoty się podoba - dziękuje za komentarz
w którym odnajduje twoje podobanie -
Pzdr.uśmiechem.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Berenika97 Czysta wizualizacja pulsującego bólu migrenowego lub gorączkowego. Bardzo sugestywne !!! Zwiąż ten ból ciasno. Purpurowa to wstążka. Tętni pod skórą. Pozdrawiam -
Przez Manek · Opublikowano
Całą duszą po papierze W mroźny seans na kanapie, Gdy kolka zwoje synaps złapie, Lubię spokój, lubię ciszę. To wtedy moje wiersze piszę. Bez rozbłysków na ekranie, Okrzyków – cóż się jutro stanie, Ja wtedy serca czucie piszę, Które w tętniącej krwi usłyszę. Płynę nad przeszłych dróg rozstaje A sam je kiedyś tam widziałem – Trzeszczące wiercą w głębi duszy Nadmiernym hukiem śmiesznych wzruszeń. Szast! Jednym haustem dno kielicha Wysuszę, spojrzę czy nie czyha, Na spodzie, demon snów zajadłych, Bo gdyby dopadł rozum zjadłby. Z inkaustu wydrę czerń litery – Przemyśleń wyjątkowo szczerych. Niech świat, jak mnie, tak samo gryzą Lub farsą krotochwilną szydzą. Marek Thomanek 17.02.2026 -
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Poet Ka Niesamowita litania. Niemal, jak do bogini opiekunki domostwa. Świetny sakralny rytm. Wstaw się Babko droga. Niech ta nić się nie urwie. Prowadź nas do dnia. Pozdrawiam
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne