Artur_Bielawa Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przesyt monsunowych deszczy od siebie nas uzależnił aksamitu noc we dwoje podzielił po połowie Poskładany z zimnych dreszczy czasami złowieszczy los o czarnych oczach o nadprzyrodzonych mocach W służbie jej królewskiej mości w opowieściach zagościł i zawsze chwyta za serce gdy zwycięża po klęsce Wchodzi między nas nieprzytomnie przechodzi przez ciebie i po mnie z umysłu zatrutego o moralności Kalego Gdy głaszcze pod włos zadaje ostateczny cios posiada dwie twarze o zbrodni i karze Od lustra odbity z grzechy pierwotnego obmyty rozbity na trzy ćwierci pan życia i śmierci
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 @Artur_Bielawa jak dla mnie takie zbyt przypadkowe te zestawienia par wersów.
Marlett Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 @oskari_valtteri Autor jest uparty, pochłaniają go rymy nie treść i nie ma na to rady.
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 @Marlett :) ale przynajmniej można Autora skomentować bez obawy, że coś tam za dużo powie się nie po jego myśli... i za to dzięki Autorowi, naprawdę.
Artur_Bielawa Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 @oskari_valtteri dla odbiorcy może być przypadkowe, akurat nie dla mnie. każda krytyka i uwaga jest cenna. pozdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 @Marlett jak dla mnie treść współgra z rymem i nie jest to pisane pod rym, ale każdy ma prawo do własnych odczuć. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi