Krystyna_Stempel Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Krzywisz się gęsto i rzucasz słowa, naprawdę ci się to podoba? Przepraszam ale to nie dla mnie taka scena. Proszę, zagrajcie mi Chopena. Prawdziwa muzyka koi serce, prawdziwa muzyka gra wiernie.
Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli publikujesz tekst to przynajmniej pisz poprawnie;Chopina
efemeryda2 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 tak to skomentuję gdy na plecach płocha wena cicho sięgam po Szopena gdy się smutkiem czasem raczę z Albinonim wspólnie płaczę Bethowenem się podpieram kiedy wątłe siły zbieram czasem Bacha słuchać muszę gdy zaglądam w mroczną duszę kiedy marzę wczesnym ranem to najtkliwiej mi z Schumannem gdy podziwiam blask księżyca to Debussym się zachwycam kiedy z tobą płynę walcem to najczulej mi ze Strausem a gdy czardasz na tapecie to Mmontiego wszakże wiecie melancholię biorąc nasię Morriconi jest w zapasie kiedy w filmach tak się stara wręcz go kocham jak Kilara czasem dobry humor miewam Offenbacha wówczas śpiewam gdy w ojczyzny wglądam smutki w Ogińskiego patrzę nutki więc nie mówcie drogie panie co mam słuchać na śniadanie końcem zgorszę świat niewieści czasem rap me ucho pieści wszelkiej muzyki bywa, smakuję i folklor Golców też mnie rajcuje bo piękno kto chce niech wierzy różnorodnością się także mierzy
Rekomendowane odpowiedzi