WiJa Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 W chwilach zwątpienia (jak choćby wtedy, kiedy jest się zrobionym na szaro) widzi się wszystko czarno. Chociaż, czy ja wiem, czy widzi się tak, jak jest, czy tak, jak się wydaje, że jest. Zresztą, co tu mi dużo mówić, przecież w nocy czarne są wszystkie koty.
Natalia_Wójcik Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Witam. Poza ostatnim wersem, który jest popularnym aforyzmem, nic nie przykuwa* uwagi. Szczególnie ostatnie "zdanie". Zachęcam do przeczytania go jeszcze raz i zastanowienia się, co autor chciał przekazać.
Poul_McTalley Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 proste... Wszytkie kobiety są takie same :-)
WiJa Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 @Natalia_Wójcik może tego nie widzisz i nie czujesz, ale ten wiersz przekłuwa balon Twojej pychy, bądź nieznajomości rzeczy
Natalia_Wójcik Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 @WiJa Zapewne odpowiedzialna za to moja wada wzroku. Dziękuję.
WiJa Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 @Natalia_Wójcik owszem, chodzi o krótkowzroczność, ale nie oczu, tylko doboru towarzystwa, po prostu chodzi o takich, a nie innych doradców
Rekomendowane odpowiedzi