magda onuch Opublikowano 6 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 w twoich dłoniach jestem tylko drżeniem zalęknionym uśmiechem pełnym obaw skulonym przed wiatrem schowanym ukrytym przed snem szepczę jedynie uśmiechem drżę...
Jacek_P. Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Uśmiech też się powtarza. W moim odczuciu ostatni wers do wymiany, lub dwa ostatnie do odrzucenia. :) Ja.
Amras_Elensar Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Nie najlepiej to wyglada.... trzeba poprawic. To taka bardziej dzewczeca poezja... nie dla mnie. Pozdrawiam
magda onuch Opublikowano 7 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepraszam, ale dziewczynką jestem i taka też będzie moja poezja, ponieważ nie potrafię pisać w sposób mi obcy... co do zakończenia, to może faktycznie można byłoby coś zmienić... hmmm... jeszcze pomyślę, najwyżej coś dodam coś odejmę... dziękuję za poświęconą chwilę, pozdrawiam, Magda
Rekomendowane odpowiedzi