Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pięknie ujęte ;) dziękuję bardzo, pozdrawiam.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@iwonaroma Nie domyśliłabym się, że chodzi o cień. Stalker budzi we mnie zupełnie inne emocje. :) Pozdrawiam. -
@Stukacz Ten wiersz jest wyśmienity, bardzo mi się podoba. Właściwie, to nie doceniałam tekstów, które są w formie utworu muzycznego. Nawet je omijałam, ale zmieniłam zdanie - polubiłam Twoje legendy. :) Teraz nareszcie koncentruję się na tekstach - i coraz bardziej mi się podobają. Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem. :) Pozdrawiam. -
@Robert Witold Gorzkowski Masz rację, "Twoi" staruszkowie są oboje - to dużo. Nasz sąsiad (dalaszy) , pan Józef jest sam jak palec. Ma syna, który wyjechał do USA i chyba o ojcu zapomniał. Mój tato czasami chodzi do niego grać w szachy - robi to dla niego - bo jest sprawny fizycznie ale straszliwie samotny. I czasami przegrywa, a wówczas pan Józef ma swoją chwilkę radości. I pewnie się domyślasz, jak bardzo czeka na takie chwile - nawet czas liczy od gry do gry. Pozdrawia, :) -
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
@Leszczym Dzięki co do technicznej strony to oczywiście komplement na wyrost nie posiedziałem nad nim i jak uczciwie policzysz nie wszystko się zgadza. -
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
@Migrena Odbieram Twój wiersz jak historię od początków wszechświata do naszego pyłu przekształcającego się ukojenie.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne