Kraft_ Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 na łące zielonej od ukojeń pasę oczy pięknem chwili stoisz tak lekko pachniesz kobietą a ja uczę się ciebie na pamięć wiatr w polu jakby trochę z boku buszuje w kłosach na krawędzi marzeń po drugiej stronie ciszy świat o drżących dłoniach oddycha coraz szybciej a ja ucząc się ciebie na pamięć kiedy mówisz spojrzeniem bez słów między tobą a wierszem czuję się nagi
Marlett Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 To się nazywa - chłonąć piękno całym sobą. PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To prostu... pięknie! Serdecznie pozdrawiam - Krystyna.
Kraft_ Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 @Kraft_ http://www.cda.pl/video/1200290/Smooth-Criminal-na-wiolonczeli
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 lubię... nawet bardzo lubię...zabieram ze sobą na popołudnie, zostawiam coś swojego co mi się skojarzyło z tym motylem autora... **** by chociaż raz móc się wznieść ponad lekkie obłoki zaiskrzyć w pełnym słońca odbiciu zapomnieć czym czas jest chociaż na chwilę zostać motylem takim co unosi wiatru letniego powiew
Natalia__Rainbow Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 zupełnie jakbyś był wczoraj koło mnie...
Stary_Kredens Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 no pięknie jest w tym wierszu, mam nadzieje , że odzwierciedla rzeczywistość pozdrawiam kredens
Kraft_ Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Serdecznie wam wszystkim dziękuję i pozdrawiam cieplutko... :))
Kraft_ Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 @Natasza_Gaj chociaż na chwilę zostać motylem takim co unosi wiatru letniego powiew ............ zaje... :*
Rekomendowane odpowiedzi