Artur_Bielawa Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Narodzony z morskiej piany jestem może bardziej trwały a zrodzony w blasku świecy bardziej męski niż kobiecy Moje usta cię ozłocą oczy szybko zauroczą dłonie mowę ciała skradną zmysły w pamięć ci zapadną Z moją duszą nie imienną każdy wektor będzie zmienną wiatr zapętli się w umyślę zrywa z drzew ostatnie liście Noc potrafi być próżniacka sen przychodzi tak znienacka wszedł w zupełnie inne buty jakby dłutem był wykuty
Marlett Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Czy rym zmusza autora do treści , czy odwrotnie ?
Artur_Bielawa Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 odwrotnie:) rymy są przy okazji, inaczej nie potrafię bo nie wychodzi. Przeglądałem stronę autorki, szacunek. Nie dość że strona wykonana bardzo profesjonalnie to piszę naprawdę pięknie. pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ten winogron się zapętlił no i umysł strasznie zmęczył i miast prężnie sterczeć w górę to skapcaniał w końcu uległ sen rozbudził cię znienacka a kac z głową się nie cackał i by szybko skończyć rym trzeba zażyć Alka Prim :))
Marlett Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2014 @Artur_Bielawa Dziękuję za miłe słowa :))
Rekomendowane odpowiedzi