Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

i masz rację , ja kiedyś miałem to mi zaczeła paraliżować palec codziennymi wyładowaniami elektrycznymi . więc nie mogłem tego nosić dzięki bogu . naszczęście tamtej zakłamanej zdrajczyni bez honoru i godności też nie muszę już od dawna .  ale chciałbym iść razem przez życie z jakąś ładną szczerą aż do bólu wojowniczką. taką shield maiden że jak ktoś nam przyfika to razem walczymy. wszyscy kiedyś umrą , a skoro valhalla wzywa to niech nas  valkyrie niosą.
    • Dłoń przy dłoni  I zalane krwią ciało    Co się stało?   Czy to był sen? Czy rzeczywistość?   A w nim my razem  Zaplątani łańcuchami    Co się stało z nami?   Prawda i tak zawsze  Umiera samotna...    
    • @Wiesław J.K.  No i się zgadzam w całej rozciągłości. Za moim ulubionym I. Kantem z Królewca powiem, że nicość czyli niebyt nie istnieje. Człowiek swoim działaniem, życiem, zapełnia tą nicość.
    • @Waldemar_Talar_Talar Cieszę się Waldemarze, że tak przypadł Ci do gustu, dziękuję, doklejam pozdrowienia :)
    • @Alicja_Wysocka per aspera ad astra- (wczoraj to napisałam  "na skróty") przez trudy do gwiazd- bo ceni się bardziej to, co nie przychodzi bez trudu. Te gwiazdy, możliwe szczyty dla każdego inne. I trzeba próbować na własną miarę możliwości, Indywidualne Himalaje szczęścia
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...