Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Rok pierwszy.  Zaskoczenie i heroizm Demon śmierci patrzy w oczy Wszyscy walczą Jak nigdy    Rok drugi.  Przełom bez przełomu Anioł nadziei oszukuje  Kroplówka wsparcia  I wędrówka ludów    Rok trzeci.  Rozczarowanie i zabawa Upiory szepczą w krzakach Asymetria adaptacji I korupcja codzienności    Rok czwarty.  Jałowe rozmowy  Widmo rozpadu Znużenie i pazerność     Rok piąty  Dokąd poprowadzi   
    • ach - ci letni kochankowie  jesienny chłodek ich przegania choć świat bajecznie kolorowy ci celebrują swe rozstania   i ten ostatni raz we wrzosach albo wśród liści pozłacanych wśród róż już naszła go ochota lecz by się pokłuł leczył rany   to może lepiej gdzieś na żaglach lecz wiatr by wleciał gdzie nie powiem niech całoroczny coś tam stawia wrześniowe bzdurki w mojej głowie :)))  
    • Dziękuję, violetto. Ja lubię zasypiać przy szumie padającego deszczu, no i ten zapach, zwłaszcza latem!
    • panie kochany!   coraz mniej kapsli  pod ławką przy sklepie  jedynie na mnie Bóg niełaskawy  zaciął się    o siódmej rano po pierwszej ćwiartce na  tle szaroburej scenografii  zima   kurwa w stanie deweloperskim  brakuje jej tylko białego montażu   zbywam to  wzruszeniem ramion i jutro a może pojutrze    z porannym wzlotem ptaków dam na mszę i zasieję wiosenne kwiaty    po czym zasnę na liściach  pod strzępem mgły              
    • @Zorya Holmes uwielbiam deszcze, wiersz ma to coś. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...