Jolanta_S. Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ty z czwartego ja z parteru masz o cztery piętra bliżej do sąsiadek gwiazd czy mam tobie zazdrościć kiedy wszystkie przemyślenia emanują pozytywną energią a droga do królestwa czyni nas równymi ta noc jest dla wiersza tak bardzo chcę urodzić syna właśnie teraz o pierwszej trzydzieści sześć w pozornej ciszy skurcze gardła metafory w czarnych pończochach nieporadność i bezsenność boga wydłubanego w sosnowej desce nie dźwigną ciężaru krzyża drewniane anioły nie wskażą drogi do niebios
Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jolciu, odniosę się do pointy; Drewniane anioły mogą być urokliwe , a drogi do niebios każdy musi sam szukać :) PozdrawiaM.
aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 @Jolanta_S. Joluś! Drogi do niebios są nieznane,Bóg prowadzi nas krętymi, chociaż dał nam wolną wolę,i tak zdecyduje jak ma być! Sama się przekonasz czy Ten z czwartego zajrzy do Ciebie! Życzę Tobie, (jeżeli to Twoje marzenie niech się spełni!),podobno marzenia się spełniają, jeżeli tego bardzo pragniemy! Serdecznie! Hania
Rekomendowane odpowiedzi