Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Waldemar_Talar_Talar Ten wiersz jest jak diament. Wymaga bardzo dobrej recytacji i może trochę szlifu. Bardzo dobry, lekki ale z głębokim przesłaniem. Inaczej go zrozumie uczeń na wakacjach, inaczej ktoś zagoniony życiem. 
    • "andro-id"   aktywnie analizuje algorytmy aplikując akuratne _ amatorsko? aktualizuje autobiografię   "back-space"   bazgrze białym błyszczykiem byle był blask? _ bezbarwne brzegi blokuje background   "copy"   ciśnie cudzą ciszę  ciągiem cięć _ czyją czyni całość cyrklowanym ctrl+c?   "12@"   dopóki dobrze doskakujecie dodaję docelowo   - dopuszczając drwił   dissami defektów doraźnie drażnią   do dziś   cz.1.
    • @Rafael Marius ich to niedobrze, mnie bark boli po weselu, być może od złego spania, nie ma jak własny kąt:) ja potrzebuję płukać uszy co parę lat, od wyrostków zapalenia uszu uzbierają mi się korki i wtedy słabo słyszę, a po czyszczeniu idealnie, nawet szmer włosów:)  w weekend pojadę do siostry na odpoczynek do Duchnowa:)
    • @Roma @Migrena To była prowokacji i już wiem -:)Są różne  znaki interpunkcji i różne miłości te święte i te grzeszne

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

…nie chce być złośliwą jędzą ale w zasadzie skażeni jesteśmy „ głupotą” a chyba że tak postrzegasz grzech pierworodny-:)..tak mam kilka kultowych tekstów w tym „ na wieczność” nooo i ten kwiat paproci….ja tam go nie widziałam to wierzyć powinnam tak-:)….to tylko słowa które płyną by unieść się KTOŚ mógł…tylko ROMA jest wieczna pozwól że powtórzę…chociaż ostatnio ten niebywały smród zabija miasto.Pozdrowienia…marzeniami podszyte z Wrocławia.
    • @Rafael Marius mnie również, a i fakt, że tak łatwo oszukać tym..to narzędzie, w niewłaściwych dłoniach...mój wiersz jest w zasadzie o tym, że taka np. ja zapewnia, że jest jak detektor AI ale to tylko z jednej strony...reszta to kwestia interpretacji. hejka :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...