Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Grahamoza -: jade autem imiotłam wzrokiem litery będę szczeeeerra zapowiada się  Piękny Roboczy dzień

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

” żyrandol sprzedany  „ taki przyszedł sms właśnie Ps skrzydel redbulowych mi nie trzeba-:) Wroclaw pozdrawia  
    • 2 / Zbiór lepszych / ok. 24 V 2022

• Osiem kątów ciszy, jestem sama. Nie ma śmierci, jest szara dama.  Jeźdźcy i trupy i tonąca czerń.  w czoło moje wbity ostry cierń.    Osiem kątów ciszy, znów płaczę. Czy nigdy potem Cię nie zobaczę?  Pustka bezczelna, krew i pył. Tu nic nie ma, będziesz gnił.    Osiem kątów ciszy, prysnął czar.  Śmierć to jednak jest boski dar.  Finito, koniec, pustka, spokój.  Ach Malarzu, uśmierzyłeś niepokój. 
    • @violetta Hahaha

, dziękuję Viola, ale nam słuch muzyczny, więc taki mat w zupełnie płaskim głosie u mnie nie przejdzie a do takiego ten ciężar na wdechu i niewyśpiewane tylko wypchnięte samogłoski... ale dziękuję @Somalija Boję się zakładać słuchawki i współczuję tej dziewczynie z chórku, bo wokalistce muzyka nie przeszkadza i słyszę że ciągnie swoje, ale wokalistka tnie to wszystko
    • @Wiechu J. K. ja najbardziej lubiłam malinówki  Inne jabłka wypadły tą odmianę a szkoda bo były pyszne

Pozdrawiam serdecznie @Poet Ka dziękuję
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...