henryk_bukowski Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 jeśli cokolwiek kochałem to kwiaty w siwakach niby uschłe a jednak ta kruchość koloru liści wyblakłe pąki jak usta dziwki jak usta dziwki są mi po drodze na łykowatej łozie cały świat wisi judaszu
Marlett Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Wiersz jak misterna plecionka. Podoba mi się pointa. A tak nawiasem mówiąc ; czy jest sens umieszcznia wiersza w W ? Tu prawie nikt nie komentuje , nie dyskutuje na temat utworu. Zagladam tu ponieważ sama dużo nauczyłam się w Warsztacie , ale to było dawno temy :) PozdrawiaM.
henryk_bukowski Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 ..Dlaczego ? :)..zawsze ktoś przeczyta.Ja tutaj wstawiam nawet na Śmietniku,a jak ktoś zechce zostawić po sobie koment,to zawsze miło :)..tak jak teraz :-*) Dzięki,że zajrzałaś - pozdrówka :)
Marlett Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Henryku, W. jest po to by nauczyć się czegoć od innych.. ale Twoich wierszy poprawiać właściwie nie trzeba.
henryk_bukowski Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 ..bo one nie służą do tego celu :))mają za zadanie uświadomić,co niektórym zagubionym w "poezji współczesnej",że skorzystanie z "warsztatu",nie jest żadną ujmą :) ..cudowne byłoby,gdyby niektóre arcydzieła przed wklejeniem tam,przynajmniej otarły się o ten dział W :)
Rekomendowane odpowiedzi