henryk_bukowski Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 jeśli będziesz chętna dobijemy targu w moim fachu pięć minut po godzinach może być dla ciebie wniebowstąpieniem niesiona w ramionach zapomnisz o lęku kilometrach niepowodzeń źle lokowanych uczuć na poddaszu będzie nam miękko i bliżej do stratosfery ziemskiego przyciągania w krągłości bioder pulsowaniu świateł zaplątani w warkocze komet odkryjemy się bezwstydnie z nieufności i nim zaśniemy słodko zmęczeni będziemy jak nenufary z ogrodu moneta nakładać siebie na płótno w naturalnej scenerii szpatułkami języków poprzez przesmyki embrionalnych kłębków delikatnie zasypiać i budzić się
gabrysia_cabaj Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 jaki potrafisz być delikatny i czuły:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 delikatny to mało prawdziwy wysublimowany liryk: "nakładać siebie na płótno w naturalnej sceneriiszpatułkami języków poprzez przesmyki embrionalnych kłębków" pozdrawiam
henryk_bukowski Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 ..Miło :)..tak szczerze to miałem wiele wątpliwości,co do takiego zapisu. - pozdrawiam i dziękuję.
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 na poddaszu będzie nam miękko i bliżej do stratosfery ziemskiego przyciągania w krągłości bioder pulsowaniu świateł zaplątani w warkocze komet odkryjemy się bezwstydnie z nieufności i nim zaśniemy słodko zmęczeni będziemy jak nenufary z ogrodu moneta nakładać siebie na płótno w naturalnej scenerii Najbardziej smakowite wersy.. uniesienie upadłych ;)
henryk_bukowski Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 ..tak Marletto:).."upadłych" :)..na pewno,skoro to jeden z moich :) - pozdrówka
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zawsze o wierszu nie o Autorze :) PozdrawiaM.
henryk_bukowski Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 ..Wiem :)..spoko :)
Nata_Kruk Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 No, tu lepiej, bo nie ma przekleństw.. nie lubię ich w wierszach. Ogólnie, przyjemna treść.. pewnie drobiazgi zmieniłabym, np. słowo "słodko", pominęłam. Forma, niczym funkcja rosnąco - malejąca.. ;).. to nie zarzut. Pozdrawiam.
henryk_bukowski Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 eetam..Nata :)..przesadzasz:)..jest mdły,jak nie mój.Czasem popełniam takowe,gdy mi wulgaryzmy brzydną :)..to takie ładowanie baterii :)..Trzymaj się ciepło..w ukłonach Henio :)
Rekomendowane odpowiedzi