beta_b Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wołałam w odmęty rzęsiście zamglone rozpaczy mydliną wzywałam gdzie myśli korzenie tarmoszą uśmiechy gdzie giną gdzie gnie się i plącze i ciało zmęczone owija liana gdzie pieśń gorzką snułam rycerzu mój z bajki by nie czuć się sama.
al_meriusz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 hej bb, nie gotowy? może to przez ten przecinek? ciepło pozdrawiam
beta_b Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 @al_meriusz Zaplątał mi się wodorost z moczarów :D
al_meriusz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 hahhahhaha dowiedz się czy jadalny i dorzuć go do sałatki ;-)
beta_b Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Al_meriusz ma dar zatrzymania. Kamyk położy na dłoni, zważy, obejrzy, popatrzy pod słońce. Na plaży zbiera bursztyny. Taki z_myśli jubiler. Kario, jesteś niezwykła w swoich kolorach wrażliwości. Ciepło pozdrawiam, bb
Zuzanna_M. Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 melancholijnie, romantycznie.. lekko wplecione rymy, fajnie.
gabrysia_cabaj Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 masz taką jakąś lekkość w pisaniu, Bea super!!!
beta_b Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zuzanno, dzięki za zajrzenie i komentarz. Trudno w codziennym rytmie o romantyzm a to część mnie, która szuka ujścia. Czasami więc w słowach ją wypuszczam, albo w kinie gdy sie wzruszam. ;-) Pozdrawiam. Gabrysiu, Ty mi imponujesz w wielu tekstach, więc jak piszesz że mam lekkość to przyjmuję to z radością. Mam nadprodukcję w głowie, nie umiem ważyć słów ale prze żeby je wyrzucać. Czasem w lepszy szlaczek się ułożą, bez większej kontroli, czasami rozrzucą po kątach, kwadratowe, nieustawne. Żyją swoim życiem, a ja swoją codziennością. Pozdrawiam ciepło, moja ty kozo - ja matka wariatka
gabrysia_cabaj Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 myślę, Bea, że warto wracać do starszych, małych wierszy i próbować robić z nich dużą poezję kiedyś czytałam, że pewien poeta swoich wierszych nie datuje, ponieważ uważa je za nigdy nieskończone i to mi zostało w pamięci, że też tak można pozdrowionka:*
Rekomendowane odpowiedzi