Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Amber @KOBIETA Po prostu biorę tabletki i po prostu zasypiam. Brałbym więcej i więcej, ale to tak nie działa. Czasami jednak leżę kilka godzin a myśli, cóż... po prostu są, żyją własnym życiem.  Więc jeśli ktoś pisze o zasypianiu czy bezsenności to nawet rzygać mi się nie chce, bo i po co?  Wiem, że to wymijająca odpowiedź, ale na dzisiaj lepszej nie mam. 
    • Ja niestety lubię sobie dodawać myśli, stąd często moja bezsenność. Bardzo dobrze oddałaś ten moment zamykania dnia:):) pozdrawiam serdecznie:)
    • dopóki światła nie zgasną nie opadnie kurtyna masz jeszcze szansę tak czy inaczej odegrać rolę w teatrze  
    • @infelia @Andrzej P. Zajączkowski @Natuskaa  Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. :))
    • @Marek.zak1   Bardzo dziękuję!  Najgorsze są właśnie te myśli - staram się je zostawiać w przedpokoju. :) Czasami są jednak - tak jak piszesz - bardzo natarczywe. :) Pozdrawiam. :) @bazyl_prost Dziękuję! Kompletnie nie umiem tego zrobić. :))) Pozdrawiam. :)  @tie-break Bardzo dziękuję! Niesamowity komentarz - tak jakbyś czytała moje myśli i jeszcze dodała bardzo trafną ich interpretację. 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To jest świetne! Brzmi jak poezja sama w sobie, bardzo dużo dowiedziałam się o swoim wierszu. Jeszcze raz dziękuję! Pozdrawiam. :))) @andrew   Bardzo dziękuję!  Dokładnie tak! Obyśmy siebie jak najdłużej znajdowali. :) Pozdrawiam.  @Christine Serdecznie dziękuję! Najpierw odejmujemy dzień a potem dodajemy:) Pozdrawiam. :) @Migrena  @Wochen  Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. :)))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...