Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeno, ech ... chce, onej.

Dołączył do wcześniej odkrytych pomysłów ...

"Bab, ech! Chcę bab!"
" Bab, ech, chce bab!"
"Jadę, babę daj!"

Nie zdziwię się kiedy prof. Morawski włączy go do SWOJEJ autorskiej
kolekcji.
A może był już publikowany?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Dzisiaj zjem sobie  chlebek z masełkiem bym się mógł Tobie chwalić sadełkiem
    • Witaj - żebym nie uciekła daleko w samotność. - bo taka samotność może boleć - wiersz mi się podoba -                                                                                                                                          Pzdr.serdecznie.
    • Gdy wysiądziesz gdzieś na Wansee i kolejka jedziesz  szybko Za dwie stacje Grunwald Jaki piękny Berlin myślisz Inny świat wille miejskie  ambasady i kultura   Na Charlottenburg po staremu  trafi się pijany człowiek Co postraszy Cie policja kolejową i wykrzyczy Zaraz będą   W Tempodromie grali Sparks nocą wracasz podmiejską  miasto większe od słynnego w Polsce Ausfahrt   Wielka pralka no i Reichstag   już omijam Berlin hbf  jeszcze chwila jeszcze moment  dworzec wschodni czas wysiadać  wyjdę i zapale szluga  zaraz pociąg do Krakowa   kolorytu nie brakuje  multi-kulti no i inni  zawsze ktoś zaczepi  czasem wariat jakiś  wykrzycz niczym demon  nie nie dawaj mi pieniędzy  bylem w kiciu brałem koks    wypaliłem kupie kawe i Croissant na peronie czekam jedzie pociąg do Przemyśla jeszcze tylko Frankfurt mijam Odrę w oczach lzy    ta nostalgia jest jak wada  lecz bez serca  zapomina wół jak cielęciem był  może cos kiedyś się zmieni         
    • @Charismafilosto Ci się udało. Buahahaha
    • @EsKalisia proponuję przesiadkę na Wolę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...