Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym   Chyba masz rację, ja - jeszcze jako studentka- zostałam zatrudniona "zdalnie" :)))  Więc nie mam w tym temacie zadnego doświadczenia. :) 
    • @wierszyki Niezmiernie miło mi to przeczytać, pozdrawiam poświątecznie :)
    • @Berenika97 Jak najbardziej tak, mam swoje lata, choć mądrości to mam mniej niż lat, albo przynajmniej lubię tak o sobie samym uważać :) Dzięki za odwiedziny :)
    • @Berenika97 Oj chyba nawet więcej niż połowa. Jest teoria pierwszego wrażenia, które trwa 5 sekund. Żeby narzucić komuś pozytywne 5 sekund no to wrażenie trzeba zrobić i bardzo często wystudiowaną prezencją lub przyjemną aparycją. Taki real. 
    • @Proszalny   Dziękuję za te słowa. Przypomniałeś mi pewną historię, opowiedzianą przez kogoś z mojej rodziny. Ukochany mojej cioci , dostał alternatywę -albo polskie więzienie albo bilet w jedną stronę ufundowany przez administrację USA do " nowego świata". Wybrał to drugie, był więźniem politycznym.  Ciocia została z nielegalnymi wówczas - dziś już pamiatkami po "Solidarności". On już nie wrócił - nigdy nie przyjechał do Polski, nie nawiązał kontaktu nawet z najbliższą rodziną. Widocznie zmienił drogę ....
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...