henryk_bukowski Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 tuląc siebie napisalibyśmy tylko kilka dobrych strof ale kto to pojmie kto poczuje całość bo czy wiersz to nie znaczy iść bezinteresownie bez wybuchów na słońcu bez plam na księżycu od tak do tak
henryk_bukowski Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 @kufelek ..pewnie tylko wasz jehowa :)
henryk_bukowski Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 @kufelek Niech Krzyż Ci będzie Światłem. a teraz ..spadaj :)
Gość Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 prowokacyjne komentarze, z nudów zapewne. a mi się zwyczajnie widzi owe ***.
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Dobre. Można interpretować na wiele sposobów np o miłości, czy przywiązania do maszyny do pisania, ale to już byłaby lekka przesada:-) Pozdrawiam
henryk_bukowski Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 prowokacyjne komentarze, z nudów zapewne. a mi się zwyczajnie widzi owe ***. oscari_valtteri Dobre. Można interpretować na wiele sposobów np o miłości, czy przywiązania do maszyny do pisania, ale to już byłaby lekka przesada:-) Pozdrawiam Devil_de_la_Muerte_ Dzięki Panowie..za ślad - pozdrawiam Henryk
sun Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Ten wiersz jak dobra, dojrzała miłość. Podoba mi się!!!! Pozdrawiam Heniu :))
henryk_bukowski Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 ..Dzięki :)..teraz widzisz ile musiałem przejśc..by do tego dojść :))))) Serdeczności.
aluna Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 @henryk_bukowski Heniu , widzi mi się- nie przytoczę bo wers po wersie pięknie się toczy do,,,puenty! Pozdrawiam!
Nata_Kruk Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo mi się podoba, szkoda, że nie dałeś tytułu... coś można było podstawić w te "gwiazdy". Pozdrawiam.
henryk_bukowski Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 @Nata_Kruk ..dzięki :)..pomyślę -pozdrawiam
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jarek ja osobiście z tobą zagram w pokerka:-) To jeden z lepszych wierszy jakie ostatnio czytałem. Komentarzami to wiesz co zrób:-) W knajpie zagramy przy innych, żeby nie posądzali, że oszukuję:-) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi