henryk_bukowski Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 dwie łyżki zupy kęs chleba i znowu dwie łyżki kęs chleba naprzeciwko czajnik zarastam kamieniem po pusty talerz za szluga łyk zimnej kawy do facebooka ktoś odszedł ktoś wrócił a jak cały dzień pierdolimy w samotności lubię to jutro i pojutrze za plecami śmierdzi
Paula_33 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 @henryk_bukowski "lubię to jutro i pojutrze za plecami śmierdzi" Ja bym to zmieniła tak: lubię to jutro i pojutrze postaram się zmienić zużyta herbata za plecami śmierdzi Ale ogólnie wiersz jest ok. Pozdrawiam Paula_33
Marlett Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Facebook robi furorę i prowadzi do zatracenia. Real staje się nudny .... Facebook - tam to się dzieje.
henryk_bukowski Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 ..cóż zrobić..mi też podoba się..Heniu:))
sun Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze napisane, wirtualna rzeczywistość zniewala. Wiesz co? Spotykaj się z przyjaciółmi w realu, to naprawdę fajniejsze.
henryk_bukowski Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 ..przecież wiem:))
Rekomendowane odpowiedzi