Sebek..._ Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 czy obudzę się jutro i zrobię wszystko by nie być sam czy jutro obudzę się i zrobię wszystko aby zostać sam powietrze zaklęte szkarłatem wyśnię sobie ciebie, wyśnię nas być może zbyt mocno zapatrzę się w sen pragnienia ruszą śladem za niezmordowanym życiem z ukrytym pod płaszczem zatrutym sztyletem a może czas o oczach spokojnie niebieskich oczyści z nadmiaru bezmiarów zuchwałych chciwością lub w tych odmętach się zgubię utopię człowieka którego starałem się poznać z którym pomimo różnicy zdań próbowałem się zaprzyjaźnić są różne stany i serca są rożne tlące płonące i ostrejakszkło i zimnejaklód
henryk_bukowski Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 ..klęska!:)..ale to nie tytuł ...sugeruję:..pozbądź się tych szkarłatów..sztyletów..nadmiaru bezmiarów..tlące płonące..itd:) ..zasadniczo chyba trzeba napisać od nowa..nic tego nie uratuje:)...hej pozdrawiam Henryk
Sebek..._ Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @henryk_bukowski :)) no niestety, czasami nadal zdarza mi się popełnić takiego gniota, to przez emocje ;P
Rekomendowane odpowiedzi