Gość Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 codziennie odjeżdżam autobusem z przystanku ja do stacji przeszłość codziennie jeszcze jedna ja macha na pożegnanie wspomnieniom bezpańskim parasolom pod budką z emocjami codziennie jestem przed sobą obnażona w sobie zamknięta ======================= (jakoś znowu mi zakończenie ucieka, to już trzecie)
henryk_bukowski Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 @Gosia_Garkowska "codziennie odjeżdżam autobusem"...już jest wiadomo, że nie z lotniska:)..i tym tropem..należy wykluczyć "z przystanku ja do stacji przyszłość"...większej okropności nie czytałem:)..może coś w tym stylu: codziennym autobusem przez niezmienną ja pomacham wspomnieniom wystrzeliwując się w przyszłość z bezpańskiej parasolki opadły emocje pod budką z piwem rozebrało mnie do naga fajni ci chłopcy a jeden codziennie podaje otwieracz zamknięta otwarta stacja końcowa ...no coś może w podobie:)
Gość Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 @henryk_bukowski ale tak poprzestawiane to nie moje już. umyka mi coś wtedy. rozumiem, że "przystanek ja" może się nie podobać, ale czemu zaraz okropieństwo? ;-)
henryk_bukowski Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 @Gosia_Garkowska ..za dwa lata ..jak do niego przypadkiem wrócisz..bedziesz wiedziała dlaczego:)..wybitnie brak mi słów..by "to"...opisać:)..pozdrawiam Henio:)
Rekomendowane odpowiedzi