Roklin Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Piosenka górska Leśny człowiek z Przysłopu Nie martwi się brakiem oznaczeń W blasku górskiego Słońca Wędruje czarnym szlakiem Leśny człowiek z Przysłopu Nocami gra z kompanami Śpiewa o górskich wioskach Leżących poza szlakiem Hej hej człowieku dobry Zaśpiewaj piosnkę nam Hej o strumyku modrym Nie będziesz już szedł sam Leśny człowiek z Przysłopu Posłuszny jest twardej regule Chętnie przyniesie wodę Monetą czasem rzuci Hej hej człowieku dobry Zaśpiewaj piosnkę nam Hej o strumyku modrym Nie będziesz już szedł sam Leśny człowiek z Przysłopu Kiedyś Beskid cichy opuści Lecz żyjąc słonym chlebem Duszą zostanie w górach Hej hej człowieku dobry Zaśpiewaj piosnkę nam Hej o strumyku modrym Nie będziesz już szedł sam 13.08.2013 https://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
aluna Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hej człowieku! Nie wie wiem na jaka nutę to śpiewać , bo u mnie się cosik nie wyświetla? A do treści , kto chce być sam , ja nie!!! Pozdrawiam!
Roklin Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Może - częściowo - na nutę Lintona Samuela Dawsona? Do znalezienia. Pewnie, nikt nie chce. Miło Cię czytać, Haniu. Pozdrawiam :) P. S. Długo się nad tym zastanawiałem, ale podjąłem dziś decyzję: niniejszym żegnam się z orgiem. Wszystkich fajnych ludzi z portalu pozdrawiam i życzę im samych udanych utworów i powodzenia (również gdzie indziej). Pa!
aluna Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatęsknisz wróć, dobrze się Ciebie czytało! Powodzenia! Wszystkiego co naj,,,! Hania
Rekomendowane odpowiedzi