Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

niespełnione

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Kto się przezywa...., Alunko, nie zasłużyłam sobie na "poetko", ja tylko tak sobie czasem coś napiszę, chociaż coraz bardziej się zastanawiam przed wklejeniem.
Zdjęcia. Również lubię sobie w nich buszować! I w nagraniach.
I jeszcze w pamięci.
Ściskam
- baba

Kto się przezywa...., Alunko, nie zasłużyłam sobie na "poetko", ja tylko tak sobie czasem coś napiszę, chociaż coraz bardziej się zastanawiam przed wklejeniem.
I jeszcze w pamięci.
Ściskam
- baba

Oj,oj Droga Izo , a któż jak nie Ty poprowadził mnie za rękę(pióro) , i nadał smaku poezji, pamiętam , ,,,!
I jeszcze , lubię pobuszować w wierszach , oczywiście Twoich(dobrze ,że je pozabierałam) i nie tylko , tęsknie za świetnie piszącymi , barak mi oj brak !
Ciepłutko!
Hania

I jeszcze w pamięci.
Ściskam
- baba

Oj,oj Droga Izo , a któż jak nie Ty poprowadził mnie za rękę(pióro) , i nadał smaku poezji, pamiętam , ,,,!
I jeszcze , lubię pobuszować w wierszach , oczywiście Twoich(dobrze ,że je pozabierałam) i nie tylko , tęsknie za świetnie piszącymi , barak mi oj brak !
Ciepłutko!
Hania

Oj, będziesz ogrodniczką, lubisz przesadzać! Ciebie też, bardzo cieplutko, bywaj!
- baba

Witam.
Przede wszystkim tragiczny tytuł ,który tak mocno "opowiada" co nastąpi ,że po co dalej brnąć.
Brnąć jednak zamierzałem i złego słowa nie powiem ,aż do trywialnej -"purpurowej" jesieni ,która potem zamieni się w szarą - jeszcze bardziej duperelną.
pozdr

Ogromnie cenię u ludzi szczerość i poczucie humoru. Podoba mi się
Twoja bezceremonialna ocena przeczytanego tekstu. Pomyślę o tym
co napisałeś. Nie we wszystkim, moim zdaniem masz słuszność, okres purpurowej jesieni, kolorowych liści jest najpiękniejszą porą roku! A te moje kilka wersów- mają prawo Ci się nie podobać.
Serdecznie pozdrawiam
- baba

Ogromnie cenię u ludzi szczerość i poczucie humoru. Podoba mi się
Twoja bezceremonialna ocena przeczytanego tekstu. Pomyślę o tym
co napisałeś. Nie we wszystkim, moim zdaniem masz słuszność, okres purpurowej jesieni, kolorowych liści jest najpiękniejszą porą roku! Tytuł jest jednocześnie pierwszym słowem dalszego tekstu.
A te moje kilka wersów- mają prawo Ci się nie podobać.
Serdecznie pozdrawiam
- baba