bazyl_prost Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 wielki ogrom bóstwa Matczynego mieszka w Krzemowym zamku pod bramą Rycerz aluminiowy nie przyszedł walczyć wszystko wywalczone miedzy krzemem a glinem nie w posoce wojen żyć nam dano nie oczekuj wilków ni wielkich wybuchów cicho szemrze strumyk chłodny zaprasza do wcześniej każdego dnia
beta_b Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Luźne: byłam w Krzemieńcu. Tam mieszka pamięć. Z braku wojen staję się wilczycą. Taki defekt, niedostosowanie. Albo alibi.
bazyl_prost Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 cóż różne sa dysfunkcje, czerwona porzeczka
beta_b Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Tak, poezja powinna być źrodlem, a nie narzędziem.
bazyl_prost Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. narzędzia różne, poezja narzędziem zrozumienia, a źródło inspiracją...
beta_b Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 Dla mnie to narzędzie, jest jak młot kowalski, inspiracją doświadczenia. Stop. Wystarczy. Ja dziś gwałcę każdym dźwiękiem.
bazyl_prost Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 katuje sie umysł a mięśnie dygoczą to umysł pracuje dla mózgu krew toczą i stara sie ciało w życia tkwiąc uporze aż nie może bo wszystko byłoby gorzej
beta_b Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Powoli się uczę, wychodzę z ukrycia. Co zbędne, co dobre, co warte jest życia. Doświadczam oddechu, dotyku radości, drobiazgów smak miły i codzienności. Już dość wycierpiałam, mam prawo do życia. Wolności i błędów, i seksu, i tycia. Ten rytm wiersza sprawia, że moja uwaga jak w afirmacji się skupia. I rodzi się uśmiech od ucha do ucha.
Rekomendowane odpowiedzi