PaULA-nowa Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz racje Sylwku, uczmy się od lepszych:) Dziękuję i doceniam to, że chętnie dzielisz się swoją wiedzą, że poświęcasz swój czas, żeby wytłumaczyć. A wierszyki przepadły chyba przez te zmiany na portalu. Pozdrawiam i uśmiechy ślę:)))
PaULA-nowa Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Haniu , że zajrzałaś, jak i za miły komentarz:) Pozdrawiam serdecznie:)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wcale nie przepadły, są tutaj :))) http://www.poezja.org/poeci/89106/NOWA i ten o wierzbie też znalazłem :)
PaULA-nowa Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wcale nie przepadły, są tutaj :))) http://www.poezja.org/poeci/89106/NOWA i ten o wierzbie też znalazłem :) Spryciarz z Ciebie Sylwku:)
Nata_Kruk Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Ula, napiszę tak, b. sympatycznie o "bałwanie". Pozdrawiam.
Roklin Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Śliczny, zabawny, budzi szczery uśmiech. Przemija czas bałwanków, teraz rosną nam bazie. Uczucie stopi każdy lód, czy to zima, czy inna pora... Zabieram ze sobą :)
PaULA-nowa Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Nato:) Pozdrawiam cieplutko:)))
PaULA-nowa Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Roklinie za miły komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)))
Rekomendowane odpowiedzi