Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• patrzę na sine niebo niby upał jak okiem siegnąć przyblakła zieleń ciężkie powietrze wdziera się do gardła wczoraj słyszałam że nie ma much bo i jaskółki jakoś ociężale latają tylko te malwy podpierające dom dumnie łypią różowym ślepiem w opłotki w sadzie zawył wiatr strącając robaczywe papierówki karłowate drzewo niczym rosochata baba rozcapierzyło gałęzie kalecząc przy tym zwitek powoju mówisz dobrze że jesteś chowając dłonie za plecami raz dwa trzy jestem naprzeciw

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Grahamoza Denys-Trela internet poprowadzi-:) @Bożena De-Tre Różnirodność dzisiaj w modzie-:) zobacz na mojej pierwszej książki instagramie poeci nie kłamią nooo może czasami

• @Poezja to życie Z pisaniem o miłości- związane jest ryzyko znane...  
    • @Posem   Bardzo dziękuję!    Dziękuję za te słowa - cieszę się, że akurat ten wers wybrałeś -  to dla mnie najważniejsze zdanie w całym wierszu. I bardzo podoba mi się Twoja myśl na końcu - że każdy w jakimś stopniu zasługuje na pamięć. To prawda!  Serdecznie pozdrawiam.   
    • @Bożena De-Tre ...ładnie powiedziane....

Skąd Grahamoza...? A jakaś tam forma ksywki z czasów zaprzeszłych, która przylgnęła, jak z resztą kilka innych. Chyba do przelewania myśli na papier w miejscach publicznych nadaje się w sam raz...bo to i Graham... (Masterton, Greene, Swift) i proza...i groza...i mimoza...a nawet koza Do koloru, do wyboru! Raz jeszcze dziękuję Pozdrawiam, G. P.S. De-Tre...? Skrót od podwójnego nazwiska czy nawiązanie do norweskiego/duńskiego???  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...