Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ma piernik do kredensu
parafrazą ową spytam
nie szukajcie w tym nonsensu
bowiem o poetkę pytam

przypiernicza się do onej
taki co lirycznie ryczy
przykrość czyniąc zniechęconej
o poezji coś pierniczy

Torunianka zna pierniki
przesyt owych przeto czuje
przejedzenia to wyniki
stąd w piernikach nie lubuje

Stary Kredens jest potrzebny
nie piernikom lecz poezji
której służy księżyc srebrny
kunsztu pełen i finezji

Niestety 13.01.2014 r. moderator znowu pozbawił mnie możliwości publikowania utworów i komentowania. Oto komunikat o tym świadczący, który dowodzi recydywy w prześladowaniu mnie na tle religijnym, pomimo stanowionej prawem wolności wyznawania wiary i poglądów:

Zostal nalozony ban na to konto.

Ban wygasa za 2528966 sekund.

Wiadomosc od moderatora: to nie jest dobre miejsce dla pana. prosz? szuka? innego forum

Opublikowano
wszystkie chwyty dozwolone ale chyba nie dla wszystkich?
Ja stąd spadam idę gdzie indziej
Kredens

Dnia: 2013-02-07 21:47:04 napisał(a): Stary Kredens w wątku: http://www.poezja.org/wiersz,2,14341.html i nie tylko w tym wątku. Wystarczy kliknąć w nicka i następnie wybrać opcję "Pokaż wszystkie wiersze i komentarze Stary Kredens", aby prześledzić jak wielu liryków ryczy lirycznie, zniechęcając również tę poetkę do publikowania jej dorobku artystycznego w serwisie poezja.org.

Niestety 13.01.2014 r. moderator znowu pozbawił mnie możliwości publikowania utworów i komentowania. Oto komunikat o tym świadczący, który dowodzi recydywy w prześladowaniu mnie na tle religijnym, pomimo stanowionej prawem wolności wyznawania wiary i poglądów:

Wiadomosc od moderatora: to nie jest dobre miejsce dla pana. prosz? szuka? innego forum
Opublikowano

(...) Nie złamie pan regulaminu, pisz pan sobie do woli. Złamie pan - ban baj. I proste. (...) Po raz drugi proszę. Ma pan problem, przejdź pan na forum dyskusyjne.

Dnia: 2013-02-05 16:38:55 napisał: M. Krzywak Więcej: http://www.poezja.org/wiersz,2,141541.html

[color=red]Biorąc pod uwagę nie tylko powyższe ostrzeżenie moderatora serwisu poezja.org uprzejmie informuję, że [u]nie mogę[/u] odpowiedzieć na zamieszczony komentarz, lub udzielić stosownych wyjaśnień, po zwróceniu się do mnie, za pośrednictwem dostępnej w tym serwisie opcji "Prywatne wiadomości". Zostałem bestialsko zbanowany bezterminowo przez właściciela serwisu i jego moderatora M. Krzywaka