Stary_Kredens Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 prawda dobra jest ale różowe okularki cukrowe na nosie duszy czy nie lepsze? ktoś powiedział ładnie wyglądasz a ty od rana widzisz wory pod oczami z niewyspania od chimery co cię oplotła mackami prawdy i tu nagle kłam taki ładny kic kic przyskoczył różowy króliczek i już łaskocze różowy języczek więc w mordkę go całujesz podążasz za nim uśmiechnięta na dzień cały pa do jutra może znowu będę smutna chyba , że ktoś... na pewno
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale by gonić go! :) myślę, że trochę do przerzedzenia. między innymi 'dusza', 'prawda', 'jutro', itp. moim zdaniem oczywiście :) pozdrawiam i do poczytania :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kredensiku:) "przecedź" troszkę ten tekst. pozdr
Stary_Kredens Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki rzeczywiście jedno jutro niepotrzebne co do reszty , to tak chciałam Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki drobna kosmetyka owszem , co do reszty to pozostawiam w całości, tak mi pasuje , choć sznuję Twoje zdanie Pozdrawiam kredens
Stary_Kredens Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem zabieg celowy, choć zdaję sobie sprawę , że strasznie oklepany, ale co tam . Dzięki za wskazanie na błąd ortograficzny , poprawiałam , ta pisownia razem , czy osobno - trudna bardzo Pozdrawiam kredens
Baba_Izba Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie jestem fanką różowych króliczków (za bardzo kojarzą się z popularnym (ponoć) czasopismem. Już wolę różowego chomika, prosiaczka itp. (każdego innego zwierzaczka poza pająkiem - moja fobia). Rozumiem jednak, co przez króliczka przekazuje nam podmiot liryczny i to właśnie bardzo mi się spodobałow w Twoim wierszu! Czytałam go wiele, wiele razy zastanawiałam się jak ująć moje o nim zdanie. Pozwól, że Ci złożę najlepsze życzenia Noworoczne; niech Ci Niebiosa będą przychylne a ludzie życzliwi. Na pewno wyglądasz pięknie, a dzisiaj szczególnie uroczyście! Niech Twój Króliczek czuwa nad Twoim samopoczuciem. Cmoki jak smoki - baba
Stary_Kredens Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Twój nad Twoim przez cały rok Życzy i pozdrawia Kredens
Rekomendowane odpowiedzi